Чорний шоколад 95%
10 відгуків
65 г
Під замовлення (1 доба)
Якщо ви побачили на етикетці термін придатності «6 місяців», це одруківка. Насправді термін придатності чорного шоколаду — 12 місяців. Ми вже виправили це, тож наступна партія шоколаду буде без одруківки. Вибачте за незручності.
Про глютен
- Чорний шоколад 95% є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий шоколад можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
- Чорний шоколад 95% є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий шоколад можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий чорний шоколад 95%?
- Чорний шоколад виготовлений з якісного нідерландського какао.
- У складі лише какао терте, какао масло та сироп агави.
- Не містить білого цукру, барвників, консервантів та продуктів тваринного походження.
- Наш шоколад GLUTEN FREE.
- Це найгіркіший шоколад зі всієї лінійки. Радимо без роздумів куштувати УСІМ поціновувачам насичених шоколадних смаків.
- Головний інгредієнт чорного шоколаду — масло какао. Регулярне вживання смаколиків на його основі:
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С;
- попереджає запалення в організмі і є потужним актиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну. - Ми любимо смакувати його з чашкою ароматної кави з ячменю.
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С;
- попереджає запалення в організмі і є потужним актиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
какао терте, какао масло, сироп з агави / Україна.
на 100 г: білки — 11 г, жири — 58 г, вуглеводи — 18 г. Калорійність — 633 ккал.
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
12 місяців